Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві під час спонтанного прояву доброти в МДУ зібрано майже 10 тисяч грн на користь ЗСУ (ВІДЕО)

Міжнародний день спонтанного прояву доброти відзначили в Мукачівському державному університеті.

Це одна з недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій, а відзначають його 17 лютого.
Доброта – це якість, прояв якої ніколи не буває зайвим.

Колектив Мукачівського державного університету з перших днів війни активно допомагає ЗСУ, надав притулок переселенцям, забезпечив речами першої необхідності, турботливо облаштував ігрові кімнати для дітей. З першого дня війни з дітьми, які тимчасово покинули свої домівки, активно працюють педагоги, психологи, працівники бібліотеки.

Кафедра інженерії, технологій та професійної освіти шиє для військових вироби різного призначення.

Поки хоробрі сили воїнів ЗСУ боронять нашу свободу на фронті, донори педагогічного факультету рятують їх життя в тилу. Подбали і про українських діток які тимчасово виїхали в Чехію,  їм було передано художню та навчальну літературу, яку зібрали студенти, викладачі та бібліотечні працівники університету.
17 лютого в Міжнародний день спонтанного прояву доброти в Науковій бібліотеці МДУ зібрався колектив університету щоб об`єднатися заради добрих справ! Згадали про тих, завдяки кому мають можливість зібратись в затишному залі, навчатись, працювати, – наших захисників; говорили про добро, про вплив добрих справ на психологію людини, про те, що творити добро необхідно щодня, щохвилини, 365 днів.

На святі зібрано майже 10 тисяч гривень для наших захисників. Зібрані кошти буде використано на закупку необхідних для військових теплих речей“, – інформує прес-служба Мукачівського державного університету.

Про використвані кошти обіцяють прозвітувати на сторінці МДУ.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Затверджено новий перелік територій, на яких ведуться бойові дії або які є тимчасово окупованими

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті планово вимикатимуть світло: відомо, де і коли

ВАРТО ЗНАТИ: Мобілізація в Україні: як проходить медкомісія, хто вважається придатним та як працює “білий квиток”

Exit mobile version