Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Злочинці побили правоохоронців, тікаючи з ІТТ на Закарпатті – суд виніс вирок (ФОТО)

Наркоторговець та крадій із Виноградова втекли з ізолятора тимчасового тримання, нанісши тілесні ушкодження двом правоохоронцям та викравши в одного з них золоті вироби та інше майно.

Втеча з ІТТ, розбої та наркозлочини: двох виноградівців засудили до понад 7 років ув’язнення, повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі.

За публічного обвинувачення Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури до позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено чоловіка з Виноградова за вчинення низки злочинів.

Вже цього року чоловік був двічі засуджений до семи років і двох місяців позбавлення волі. Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 393 та ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України. Упродовж 2019-2021 років мешканець Виноградова неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через незаконне придбання та зберігання великих партій розфасованого метамфетаміну та канабісу, а іноді й психотропних препаратів у формі таблеток з метою подальшого збуту.

Під час оглядів та обшуків у нього вилучали десятки, а іноді й сотні пакетиків із забороненими препаратами, які закарпатець мав намір збути своїм “клієнтам”. На час судового розгляду справи чоловіку було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою“, – йдеться у повідомленні.

У лютому минулого року, напередодні одного з судових засідань, обвинувачений та ще один мешканець Виноградова втекли з тимчасового табору, завдали фізичної шкоди двом працівникам поліції, а в одного з них викрали золоті прикраси та інші речі. Втім, їх розшук у покинутому будинку у Виноградові зайняв кілька годин.

На момент втечі другого чоловіка судили за серію пограбувань, розбійний напад на АЗС на неповнолітнього, крадіжку печаток, незаконне придбання вогнепальної зброї (згодом переробленої), підробку українських паспортів та незаконне придбання і зберігання амфетамінів“, – поінформували у прокуратурі області.

Другого втікача вже засуджено до семи років і двох місяців позбавлення волі за всі вищевказані злочини (ч. 3 ст. 185, ч. 1 ст. 187, ч. 1 ст. 304, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 393, ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України). Чоловік перебуватиме під вартою до набрання вироком законної сили.

Примітка: Вирок суду першої інстанції набирає законної сили, якщо після закінчення встановленого Кримінальним кодексом України строку апеляційного оскарження не буде подано апеляційну скаргу. У разі подання апеляційної скарги вирок суду набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції, якщо його не скасовано (ст. 532 КПК України).

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, у Мукачеві двоє чоловіків накинулися на поліцейських при виконанні (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна трагедія на Закарпатті: внаслідок ДТП на Ужгородщині загинула жінка (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: В Україну суне негода: у 8 областях оголошено жовтий рівень небезпеки

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version