Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Мукачево у скорботі: 128 бригада втратила ще одного Героя (ФОТО)

Невимовний біль скорбрти, непоправні втрати для всіх нас.... Жорстока війна продовжує сіяти смерть на українській землі та забирати наших мужніх воїнів.

Траурна звістка знову сколихнула Мукачівську громаду.

Завтра у Мукачеві прощатимуться із загиблим воїном 128 бригади Андрієм Соскідою. Про це повідомили у Мукачівській міськраді.

Соскіда Андрій Сергійович, 23.02.1986 р.н, військовослужбовець 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади, загинув 12 квітня 2022 року, захищаючи Батьківщину та всіх нас від підступного та безжального ворога.

У четвер, 23 лютого 2023 року, о 12:00 год, у Соборі святих рівноапостольних Кирила та Мефодія (вул. Росвигівська, 17), відбудеться Чин похорону та прощання з полеглим Героєм Андрієм Соскідою.

У цивільному житті Андрій Соскіда займав активну громадянську позицію. Був юристом, а також, у складі місцевої ГО “Народна рада Мукачівщини”, на громадських засадах, надавав безоплатну правову допомогу громадянам.

Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” приносить щирі співчуття родині та близьким полеглого воїна. Вічна шана Герою!

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, у Мукачеві під час спонтанного прояву доброти в МДУ зібрано майже 10 тисяч грн на користь ЗСУ (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярі Мукачівської громади йдуть на “дистанційку”: відомо на скільки та причини 

ВАРТО ЗНАТИ: Сьогодні світло планово вимикатимуть у 5 районах Закарпаття (ГРАФІК)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version