Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Чоловік на Львівщині зізнався у жорстокому вбивстві, яке скоїв на Закарпатті: деталі від поліції (ФОТО)

За жорстоке вбивство йому загрожує до 15 років ув’язнення. Зловмисник убив рідного батька, завдавши йому численні тілесні ушкодження, а потім скинув тіло у каналізацію.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у середині лютого 2023 року в каналізаційному колодязі на Мукачівщині виявили труп чоловіка з гирею на руках (ФОТО 18+).

Напередодні, 24 лютого, у Поліції Закарпатської області повідомили, що розкрили умисне вбивство жителя Мукачівщини, тіло якого знайшли зв’язаним, з примотаною гирею у каналізаційній ямі.

“15 лютого цього року на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що місцеві виявили у каналізаційному люці тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті: руки та ноги померлого були зв’язані, на голову натягнутий пакет, а до тіла примотана 16-кілограмова гиря.

Поліцейські встановили, що вбитим є місцевий житель, який вважався безвісти зниклим“, – інформували правоохоронці.

Відомості про вбивство слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, співробітники кримінальної поліції вже займалися пошуком причетного до злочину.

В результаті, вже за кілька днів, у сусідній Львівській області оперативники Мукачівського районного управління затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний син потерпілого.

“… Затриманий зізнався у скоєному…“, – повідомив у соцмережі очільник поліції Закарпаття Ярослав Колесник.

Слідством встановлено, що вбивство було скоєно ще наприкінці листопада минулого року. Зловмисник наніс потерпілому численні тілесні ушкодження, від яких чоловік помер. Після цього фігурант зв’язав мертвого батька, примотав до його рук гирю та сховав у каналізаційній ямі. Після скоєного фігурант покинув межі регіону“, – сказано в повідомленні поліції області.

Слідчі вже повідомили 30-річному затриманому про підозру у скоєнні особливо тяжкого злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваний перебуває в слідчому ізоляторі під вартою. За жорстоке вбивство батька йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Страшна ДТП сталася у Мукачівській громаді (ВІДЕО)

Читайте також: Рік війни: у Генштабі ЗСУ оприлюднили вражаючі цифри втрат ворога 

ВАРТО ЗНАТИ: Командир закарпатського розвідбату “Сонечко” розповів, коли чекати контрнаступ України та звернувся до чоловіків (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version