Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Мукачеві депутати зберуться на сесію: на порядку денному майже півсотні питань

Сьогодні, 28 лютого, у Мукачівській громаді відбудеться сесія міської ради.

Засідання розпочнеться о10:00 годині у великому залі засідань міської ради.

Як інформує прес-служба ради, на порядку денному сьогоднішньої сесії 48 питань, а саме:

  1. Про внесення змін до складу Гуманітарної ради.
  2. Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення Управління Служби безпеки України в Закарпатській області на 2023 рік.
  3. Про внесення змін до Програми додаткового соціально-медичного захисту на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням Мукачівської міської ради №898 від 22.12.2022 «Про затвердження Програми додаткового соціального-медичного захисту на 2023-2024 роки”.
  4. Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки комунальних закладів охорони здоров’я Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням 19-ї позачергової сесії 8-го скликання Мукачівської міської ради від 17.12.2021 року № 681.
  5. Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки в новій редакції.
  6. Про затвердження Програми “Власний дім” Мукачівської міської територіальної громади на 2021-2025 роки в новій редакції.
  7. Про внесення змін до Програми капітального ремонту об’єктів Мукачівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  8. Про затвердження Статуту Мукaчiвської міської комунальної установи «Iнклюзивно-ресурсний центр» Мукачівської міської ради Закарпатської області у новій редакції.
  9. Про звіт Мукачівського міського голови про здійснення державної
    регуляторної політики виконавчими органами Мукачівської міської ради за
    2022 рік.
  10. Про внесення змін до рішення 32 позачергової сесії Мукачівської міської ради 8-го скликання від 22.12.2022 № 911 «Про затвердження плану діяльності з підготовки регуляторних актів та графіку проведення відстежень їх результативності на 2023 рік».
  11. Про внесення змін до рішення Мукачівської міської ради від 29.04.2021 року № 327 «Про створення постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл».
  12. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Мукачівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  13. Про внесення змін до бюджету Мукачівської міської територіальної громади на 2023 рік.
  14. Про найменування та перейменування вулиць міста Мукачева та населених пунктів Мукачівської міської територіальної громади.
  15. Про реєстрацію за Мукачівською міською територіальною громадою права власності на об’єкти нерухомого майна, які перебували у власності Дерценської, Доробратівської, Залужанської, Ключарківської, Лавківської, Макарівської, Новодавидівської, Павшинської, Пістрялівської, Форношської, Шенборнської сільських рад.
  16. Про внесення змін до рішення 11 сесії Мукачівської міської ради 6-го скликання від 30.06.2011 №247 «Про затвердження Положення «Про конкурентний відбір суб’єктів підприємницької діяльності: з оціночної діяльності та розробки цільової документації з відчуження майна комунальної власності та набуття майнових прав».
  17. Про внесення змін до рішення 7 сесії Мукачівської міської ради 7-го скликання «Про затвердження порядку здійснення контролю за використанням та охороною земель комунальної власності, додержанням земельного та екологічного законодавства на території Мукачівської міської ради» від 11.02.2016 №104.
  18. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для будівництва і обслуговування багатоквартирних житлових будинків.
  19. Про закріплення комунального майна на праві оперативного управління.
  20. Про припинення договору оренди комунального майна.
  21. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель вулиць та доріг населених пунктів Мукачівської територіальної громади ММКП «Ремонтно-будівельне управління».
  22. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «СПЕЦБУД МУКАЧЕВО».
  23. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «СПЕЦБУД МУКАЧЕВО».
  24. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «УНІВЕРСАЛ-М».
  25. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТОВ «МІКРО».
  26. Про надання згоди Приватному акціонерному товариству «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки.
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель під опорами Товариству з обмеженою відповідальністю «ДВС-САТ».
  28. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані».
  29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває в постійному користуванні Малого підприємства «УСПІХ».
  30. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».
  31. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».
  32. Про сервітутне землекористування та затвердження істотних умов договорів.
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МАРІАННА».
  34. Про продовження договору оренди земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «ТИСА-СТАР».
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ТРЕТІЙ КАРАТ».
  36. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянам земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд
    (присадибна ділянка).
  37. Про розроблення детального плану території обмеженої вулицями Набережна Незалежності, Валленберга Рауля та Небесної Сотні в м. Мукачево.
  38. Про надання дозволу на розроблення детального плану території с. Павшино, вул. Аеропортна, 2 Мукачівської міської територіальної громади для проектування та будівництва об’єктів військової інфрастуктури та оборони.
  39. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки по вул. Лавківська, б/н в м. Мукачево, з кадастровим номером 2110400000:01:015:0161, площею 0.4 га для будівництва і обслуговування будівель пожежної частини.
  40. Про затвердження технічної документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу земельної ділянки Ганбарову П.К.
  41. Про визначення переліку земельних ділянок, або прав на них, які виставляються на земельні торги окремими лотами.
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Кінч Тетяні Іванівні.
  43. Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для подальшого продажу на земельних торгах.
  44. Про передачу в оренду земельної ділянки Сапаровій Г.О.
  45. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Лукачу Андрію Андрійовичу, Поповичу Владиславу Васильовичу.
  46. Про внесення змін до рішення Мукачівської міської ради від 26.11.2020 №21 «Про утворення виконавчого комітету Мукачівської міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».
  47. Про Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб у Мукачівській міській територіальній громаді.
  48. Про розгляд електронної петиції Капітана І.І. від 07.02.2023 року.

Детальніше з проєктами згаданих рішень можна ознайомитися за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Затримання у Мукачеві: деталі від поліції (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекватний чоловік розтрощив аптеку та вітрини магазинів у середмісті Мукачева (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Водіїв в Україні перевірятимуть по-новому: відомі нововведення

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version