Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті двох дівчат вилучили з родини через сексуальне насильство від батька

На Закарпатті чоловік роками ґвалтував своїх рідних доньок – поліція розкрила подробиці страшного злочину.

Наприкінці вересня минулого року до поліції звернулася 12-річна дівчинка з Тячівського району Закарпатської області. Дитина розповіла правоохоронцям, що її батько протягом кількох останніх років систематично, проти її волі, вступає з нею у статеві стосунки. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції області.

Малолітню дівчинку одразу ж передали ювенальним поліцейським, а оперативники та слідчі виїхали до місця її проживання, провели ряд необхідних слідчих дій, в результаті яких отримали докази, що підтвердили слова маленької заявниці. Того ж дня 39-річного батька дитини затримали. 

В ході слідства з’ясувалося, що окрім 12-річної доньки, від сексуального насильства постраждала також її старша сестра, якій на момент першого зґвалтування виповнилося щонайменше 12 років. Обох дівчаток чоловік виховував самостійно“, – сказано в повідомленні правоохоронців.

Станом на сьогодні слідчі відділу розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи Головного управління Нацполіції в Закарпатській області зібрали достатньо доказів та завершили досудове розслідування у цій справі: сформували обвинувальний акт та разом з матеріалами кримінального провадження скерували його для судового розгляду. Обвинувачений, як і весь період слідства, перебуває у СІЗО. 

Зловмиснику інкримінують ч. 2, 3, 4, 6 ст.152 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. 

За ініціативою поліцейських обоє потерпілих дівчаток були вилучені з родини і тепер вони проживають у дитячому будинку, під опікою держави.

Досудове розслідування у справі здійснювалося за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, На Закарпатті судитимуть подружжя з Виноградова: що вони накоїли? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік відмовився воювати: суд на Заході України виніс вирок

ВАРТО ЗНАТИ: 1 березня планові перерви в електропостачанні застосують у 6 районах Закарпаття 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version