Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Затримання зі стріляниною біля Чопа: відомі подробиці нічного інциденту поруч кордону (ФОТО)

Рух невідомих у напрямку держрубежу поблизу Чопа на Закарпатті військовослужбовці відділу «Соломоново» зафіксували за допомогою спеціальних технічних засобів. У район спрацювання одразу вислали групу та оперативних співробітників загону.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, учора ввечері прикордонники Чопського загону затримали двох громадян України, які намагалися перенести до Угорщини партію безакцизних тютюнових виробів.

У ході пошукових заходів прикордонники виявили поблизу населеного пункту Чоп двох чоловіків, які рухалися в бік держрубежу та несли три пакунки з сигаретами.

Коли правопорушники помітили прикордонний наряд, вони вдалися до втечі. Аби зупинити втікачів, правоохоронцям довелося здійснити попереджувальний постріл вгору“, – йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що чоловіки мали при собі паспортні документи громадян України та виявилися жителями міста Чоп. У їхніх пакунках нарахували 3750 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України.

Затриманих доставили у прикордонний підрозділ з метою з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. Також у діях чоловіків вбачають ознаки ознаки правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця чи працівника ДПСУ».

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, “Кіднепінг на підводі”: завели в підвал, побили та пограбували – у поліції повідомили деталі викрадення підлітків на Закарпатті (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сум і біль: на війні загинули ще двоє молодих закарпатців (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні зміниться принцип розмитнення авто: нова формула та онлайн-калькулятор

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version