Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Порятунок жінки в Ужгороді: деталі від поліції (ФОТО)

Інцидент стався в середмісті Ужгорода, на вулиці Швабській. Закарпатські патрульні врятували жінку завдяки вчасному повідомленню небайдужих містян.

Як повідомили у Патрульній поліції області, напередодні близько 13-ї години, на лінію 102 зателефонували стурбовані заявники та повідомили, що за зачиненими дверима крамниці на вулиці Швабській видно непритомну продавчиню, яка лежить на підлозі і не підводиться.

“Не гаючи часу, патрульні прибули на місце події. Інспектори були змушені розбити скло на дверях, щоб відчинити замок зсередини і допомогти жінці.

Увійшовши до магазину, патрульні одразу кинулися до продавчині, стали надавати їй домедичну допомогу та невдовзі привели до тями”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що охоронці порядку викликали на місце події медиків та продовжували контролювати стан жінки до їхнього приїзду. Надалі громадянку ушпиталили.

Дякуємо заявникам за пильність і небайдужість, а патрульним — за професійні та злагоджені дії.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, “Кіднепінг на підводі”: завели в підвал, побили та пограбували – у поліції повідомили деталі викрадення підлітків на Закарпатті (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання зі стріляниною біля Чопа: відомі подробиці нічного інциденту поруч кордону (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Закарпатців застерігають від масштабного стихійного лиха (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version