Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Вимагання, погрози вбивством і побиття: у Мукачеві поліція затримала двох рекетирів (ФОТО)

Слідчі Мукачівського районного відділення поліції під процесуальним керівництвом Мукачівської районної прокуратури спільно зі співробітниками Служби безпеки України затримали двох підозрюваних, які вимагали гроші у мукачівця.

Як повідомляє Поліція Закарпатської області, підозрювані погрожували потерпілому та його рідним вбивством і неодноразово застосовували до них фізичне насильство. За активної підтримки бійців спецпідрозділу КОРД поліцейські затримали 27-річного та 29-річного мукачівців під час зустрічі з жертвою біля мукачівського житлово-будівельного кооперативу.

Фігуранти щойно отримали 10 000 гривень, які мали стати частиною загального “боргу”.

Відповідно до статті 208 Кримінального кодексу України, підозрюваних тимчасово помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі органи повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України, тобто у вимаганні, вчиненому в умовах воєнного стану.

Суд також розглянув клопотання прокурора та обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією належного їм майна. Слідство у справі триває.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Мукачеві чоловік під алкоголем та наркотиками до смерті забив рідного батька (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зброя і наркотики: у поліції повідомили деталі затримання на Закарпатті (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: У ВР мають намір відкрити кордони для багатьох чоловіків: названо умови 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version