Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Зброя і наркотики: у поліції повідомили деталі затримання на Закарпатті (ФОТО)

Зловмисника затримали під час чергового збуту метамфетаміну. Оперативні заходи у справі тривають. Встановлюється джерело походження наркотиків та зброї.

Співробітники кримінальної поліції Берегівського районного відділу, спільно з працівниками СБУ, припинили злочинну діяльність 44-річного місцевого наркоторговця.

Як повідомили у Поліції Закарпатської області, зловмисника затримали під час чергового збуту метамфетаміну. Підозрюваний встиг передати наркотовар і отримати взамін грошові кошти.

Одразу після затримання слідчі повели санкціонований судом обшук за місцем проживання наркоторговця. В його будинку правоохоронці виявили сховки з наркотиками та зброєю. Вилучено пакунки з марихуаною, згортки з метамфетаміном, пристрій для вживання наркотичних речовин та грошові кошти. Крім того, зловмисник незаконно зберігав дві гранати, ручні запали до них, близько 150 патронів, пістолет, приціли до рушниці та ножі“, – сказано в повідомленні.

Всі речові докази скеровано експертам для дослідження.

Самого ж фігуранта, в порядку статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. За процесуальним керівництвом Берегівської окружної прокуратури слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочинів за ч.1, 2 ст.307 ККУ т ч.1 ст. 263 ККУ, тобто Збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Фігурантові загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Оперативні заходи у справі тривають. Встановлюється джерело походження наркотиків та зброї, а також мета її зберігання.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Мукачеві чоловік під алкоголем та наркотиками до смерті забив рідного батька (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Церковний блогер” УПЦ (МП) на Закарпатті розпалював релігійну ворожнечу – СБУ (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: “Героям слава!”: названо ім’я розстріляного російськими окупантами полоненого українського військового (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version