Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У поліції Будапешта розповіли про наслідки моторошної автотрощі на трасі М1: під згорілим авто знайшли тіло, 39 людей отримали поранення

Напередодні,  11 березня 2023 року, на трасі М1 в районі Герцегалома під Будапештом сталася масова автотроща. Всього в ДТП потрапив 41 транспортний засіб. 

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Жахлива автокатастрофа: на трасі M1 під Будапештом зіткнулися понад 40 автомобілів (ФОТО)

Як повідомили сьогодні, 12 березня, у Головному управлінні поліції Будапешта, внаслідок масштабної ДТП загинув 44-річний чоловік. Зазначається, що тіло загиблого знайшли під згорілою автоівкою під час вивезення уламків. Ще 39 людей отримали поранення. За наявними даними, двоє з небезпекою для життя, дванадцять – у тяжкому стані, двадцять п’ять – у незначній тяжкості. 

На час проведення аварійно-рятувальних робіт БКК та ДСНС виділили на місце обігріваючий автобус.

Технічно рятувальні роботи та огляд аварії завершилися о 5:10, рух у напрямку Будапешта 12 березня було відкрито о 0:45, а в напрямку Дьйора – о 5:15.

Поліція з’ясовує обставини в рамках кримінального провадження із залученням експертів.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Із Одеси, Києва, Львова і Коломиї – УЗ змінить графік руху та кінцеві станції низки поїздів у напрямку Закарпаття: відомі причини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десятки людей втратили зір після процедури у лікарні на Заході України: відомі подробиці (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: На Закарпатті затримали угруповання злочинниць із Запоріжжя, що промишляли спільно з місцевим – шукають жертв зловмисників (ФОТО, ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version