Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

22-річному закарпатцю “світить” 9 років тюрми з конфіскацією: що він накоїв? (ФОТО)

22-річного закарпатця затримали на Ужгородщині, фактично на останньому етапі злочинної схеми, коли він вже отримав гроші за виконання незаконних послуг.

В результаті проведення ряду оперативних заходів співробітники міграційної поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, у співпраці з військовослужбовцями Державної прикордонної служби, затримали 22-річного закарпатця, який за 4,5 тисячі Євро з особи переправляв через кордон військозобов‘язаних чоловіків, інформує пресслужба поліції області.

Як повідомляється, в ході документування злочину поліцейським вдалося встановити місце і орієнтовний час переправи чергової групи втікачів.

Зловмисника було затримано в межах Ужгородського району, фактично на останньому етапі схеми, коли він вже отримав гроші від двох своїх клієнтів за виконання незаконних послуг.

З місця події поліцейські вилучили дані грошові кошти, автомобіль, яким фігурант транспортував клієнтів до прикордонної зони, та мобільні телефони“, – сказано в повідомленні правоохоронців.

Також зазначено, що за процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, слідчі слідчого управління поліції Закарпаття кваліфікували такі дії зловмисника за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі понад 100 тисяч гривень.

За скоєне підозрюваному загрожує до 9 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

У справі триває слідство.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, «Міг не йти, мав бронь»: на війні загинув молодий закарпатець (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хусті працює безоплатний «Затишно Space» – безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: CБУ остаточно підтвердила особу Героя, розстріляного після слів «Слава Україні!» (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version