Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

26-річний чоловік зарізав власну матір на Закарпатті: деталі трагедії від поліції (ФОТО)

На Закарпатті поліція затримала чоловіка, який, через побутовий конфлікт, наніс смертельні ножові поранення рідній матері.

Моторошне вбивство сталося у селі Іза Хустського району

Як інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області, напередодні, 14 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця села. За словами заявника, його односелець розповів про вбивство своєї матері.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

“У будинку за вказаною адресою співробітники поліції виявили тіло 55-річної жінки з численними ножовими пораненнями.

Як встановили поліцейські, кількома годинами раніше між жінкою та її 26-річним сином виник побутовий конфлікт. У розпалі сварки син вхопив ножа і наніс їй численні тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпіла померла на місці“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

26-річного підозрюваного затримали. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. 

За фактом умисного вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Закарпатку судитимуть за прославляння президента рф і представників НЗФ «ДНР»: що відомо? (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На очах у батька зґвалтували 4-річну дівчинку та її матір: снайперів росіян звинувачують у звірствах в Україні 

ВАРТО ЗНАТИ: Пам’ятати, не можна забути: криваве побоїще на Красному полі – подвиг січовиків між Хустом і Виноградовом 15 березня 1939 року

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version