Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

«Загублені» торік 7,5 тонн гуманітарки з-за кордону «вспливли» на Закарпатті (ФОТО)

Йдеться про наданий міжнародними партнерами гуманітарний вантаж вагою майже 7,5 тонн.

В межах розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 201-2 КК України, правоохоронці виявили, що ввезена в Україну у березні минулого року гуманітарна допомога протягом тривалого часу так і не потрапила до одержувача.

Натомість товари були розвантажені на одному з приватних складів в Ужгородському районі. Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Йдеться про надані міжнародними партнерами засоби гігієни для дітей і дорослих вагою майже 7,5 тонн. Їх орієнтовна вартість складає близько 1,5 млн грн. Гуманітарний вантаж мала отримати Закарпатська ОВА для подальшого розпорядження“, – сказано в повідомленні.

Як зазначається, зусиллями Закарпатської обласної прокуратури спільно з ГУ Нацполіції Закарпаття, Управлінням стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР НПУ та Чопським прикордонним загоном гуманітарна допомога була вилучена та передана законному володільцю – Закарпатській ОВА – і вже найближчим часом буде відправлена особам, які її потребують.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, “Вручила би в цій ситуації декому лінійку, але я жінка, і мені нема чим мірятися” – у Закарпатській облраді позбулися заступниці голови (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшна ціна війни: Закарпаття втратило ще одного Героя-захисника на Луганщині (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Фахівець роз’яснила, чи можна ламінувати документи 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version