Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Смертельний рейс: автобус до Мукачева із пасажирами потрапив у трагічну ДТП (ФОТО)

Трагедія сталася на Прикарпатті. Внаслідок зіткнення двох пасажирських автобусів на автодорозі Т-09-05, травмовано кілька десятків людей, є загибла.

Аварія зі смертеельними наслідками сталася напередодні вранці в селі Товмачик, Коломийського району. Зіткнулися два рейсових автобуси.

Як повідомили у Поліції Івано-Франківської області, інформація про ДТП надійшла на лінію «102» о 7:40 ранку. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

“Поліцейські встановили, що 56-річний водій автобуса «Еталон», сполученням «Коломия – Мукачево», рухаючись автодорогою Т-09-05, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом «Volkswagen LT», який курсує за маршрутом «Ланчин – Коломия».

У результаті автобусної трощі одна пасажирка «Volkswagen LT» загинула на місці аварії. 23 пасажири з обох транспортних засобів та 36-річний водій «Volkswagen LT» доставлені до лікувальних закладів з різними ушкодженнями. Їм надали необхідну медичну допомогу”, – інформували правоохоронці..

Як зазначається, керманича «Еталону» поліцейські перевірили на стан сп’яніння. Встановлено, що за кермом він був тверезий.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

За інформацією Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, до місця виклику негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи на спеціальних автомобілях.

Рятувальниками було проведено заходи з деблокування водія автобусу “Фольксваген”, від’єднано клеми АКБ автобусів та здійснено змивання пролитих паливо-мастильних матеріалів з проїжджої частини дороги з метою запобігання загорянню.

Всього до ліквідації наслідків ДТП було залучено 6 одиниць техніки, 21 чол. з них 5 тех. та 18 чол. від ГУ ДСНС в області.

Подію класифікували як надзвичайну ситуацію техногенного характеру, об’єктового рівня.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, З дронами на порушників: на Закарпатті влаштували «аеророзвідку» та впіймали місцевого жителя «на гарячому» (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через «невдалий жарт» закарпатець проведе 5 років за ґратами: що він накоїв? 

ВАРТО ЗНАТИ: Адвокат розповів, чи можуть українці відмовитися від отримання повістки 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version