Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті судитимуть очільницю поштового відділення – вкрала 170 тисяч коштів соцвиплат громадян

Тячівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишньої в.о. начальника одного з відділень поштового зв’язку в районі за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, що вчинене в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 191 КК України).

Як повідомили в Закарпатській обласній прокуратурі, слідством встановлено, що у вересні минулого року обвинувачена заволоділа готівковими коштами у розмірі 170 тис. грн, які знаходилися у сільському відділенні поштового зв’язку та були призначені для надання соцвиплат громадянам.

“Йдеться про виплати пенсій, соціальної допомоги та житлових субсидій. Замість того, щоб забезпечити зберігання вказаної суми грошей, жінка використала їх на власний розсуд”, – сказано в повідомленні прокуратури області.

Наразі завершено досудове розслідування, яке здійснював Тячівський районний відділ поліції. Обвинувальний акт скеровано на розгляд Тячівського районного суду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Смертельна ДТП на Заході України: нардеп збив пішохода – деталі від ДБР (ВІДЕО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент відзначив орденами двох посадовців поліції Закарпаття (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Невимовний біль: Закарпаття втратило молодого захисника з Ужгородщини (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version