Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Президент відзначив орденами двох посадовців поліції Закарпаття (ФОТО)

Нагороди присвоєні відданим захисникам свого народу за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові.

Заступника керівника поліції Закарпаття Романа Уса та підполковника поліції Ігоряя Шимоняка Президент України відзначив державними нагородами.

Указом Президента України №161/2023 заступника начальника ГУНП в Закарпатській області – полковника поліції Романа Уса нагороджено орденом Данила Галицького.

Також орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено підполковника поліції, начальника Сектору міжнародного поліцейського співробітництва поліції Закарпаття Ігоря Шимоняка.

Як зазначається, із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Роман Ус та Ігор Шимоняк віддано стоять на захисті своєї держави у складі зведеного батальйону Нацполіції «Захід». Вони разом з побратимами несуть службу в найгарячіших точках фронту і відправилися туди без жодних вагань. Обидва мають бойовий досвід захисту Батьківщини ще з 2014 року.

“Поліцейські є гідним прикладом офіцерів, людей невичерпної енергії, стійкості духу та нескореності.

Вітаємо полковника поліції Романа Уса та підполковника поліції Ігоря Шимоняка з нагородами! Пишаємося їхнім героїзмом, бойовими здобутками та відданістю Україні та її народу!

Слава Україні! Героям слава! Перемога за нами!”, – йдеться у повідомленні поліції Закарпатської області.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Нічні напади на Закарпатті: у поліції розповіли подробиці злочинів (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З дронами на порушників: на Закарпатті влаштували «аеророзвідку» та впіймали місцевого жителя «на гарячому» (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Відомо, де на Закарпатті планово вимикамуть електроенергію 20 березня (ГРАФІК)

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version