Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Позбавили звання і волі на 7 років: засуджено крадія гуманітарної допомоги для військових

Майор викрав з військової частини та планував продати гуманітарну допомогу для військових на майже чверть мільйона гривень.

Чернігівський апеляційний суд виніс вирок правоохоронцю за розкрадання гуманітарної допомоги – позбавлення волі строком на 7 років. Також рішенням суду обвинуваченого позбавлено військового звання «майор».

Правоохоронець викрав та планував продати гуманітарну допомогу для військових однієї з частин Чернігівщини майже на 240 тис. гривень. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань.

Так, за інформацією ДБР наприкінці серпня 2022 року частина отримала благодійну допомогу від підприємців та волонтерів. Для військових зібрали фірмове спортивне взуття, зимові шапки, шкарпетки, ковдри, надувні матраци.

Правоохоронець таємно проник до місця зберігання речей і викрав частину товару, заховавши його у себе в кабінеті та власному автомобілі. Надалі він надіслав викрадені речі поштовим відправленням дружині для їхньої подальшої реалізації“, – сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що всю викрадену гуманітарну допомогу працівники ДБР повернули до військової частини.

Процесуальне керівництво здійснює Чернігівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Спроба самогубства школярки на Мукачівщині: історія набула не очікувано шокуючого продовження – соцмережі 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Загублені» торік 7,5 тонн гуманітарки з-за кордону «вспливли» на Закарпатті (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Виїзд чоловіків за кордон: три категорії з дозволу місцевих військадміністрацій можуть виїхати з країни, але є умови

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version