Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті штормове попередження: у найближчі дні дощитиме, сніжитиме та вдарять морози

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології попередив про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди на території області з 25 по 28 березня.

За інформацією Закарпатського ЦГМ, на території області оголошено метеорологічне штормове попередження, а саме шторм НЯ:

“Оперативна інформація: У зв’язку з посиленням впливу північного циклону протягом 25-28 березня на території Закарпатської області очікується погіршення погодних умов. Протягом 25-27 березня передбачається дощова погода з поступовим переходом вдень 27 березня в мокрий сніг.

Вдень 25-го та вдень 27-го переважно в гірській та передгірній частині області очікуються значні опади у вигляді дощу, 27-го з мокрим снігом. Подекуди посилення західного вітру до 15-20 м/с. Протягом даного періоду очікується поступове зниження температури повітря.

Вночі 28-го на більшій частині території Закарпатської області температура становитиме 0-5° морозу, в горах місцями 7-9° морозу, вдень 1-6° тепла, на високогір’ї 2-5° морозу. На гірських ділянках доріг сформується ожеледиця”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Закарпаття позбавляється від об’єктів пропаганди, топонімів та інших рудиментів русифікації та тоталітаризму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 500К $ прибутку щомісяця: шахраї з Київщини, Львівщини та Дніпра організували злочинну схему на Закарпатті – що відомо? (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: У Держпродспоживслужбі розповіли, які товари не підлягають поверненню (ПЕРЕЛІК) 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version