Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Помаранчева небезпека: закарпатців попередили про стихійні метеорологічні явища уночі та вранці

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології оприлюднив штормове попередження – рівень небезпечності помаранчевий.

За інформацією Закарпатського ЦГМ, йдеться про стихійні метеорологічні явища (СМЯ) ІІ рівня небезпечності.

СМЯ ІІ: Вночі та вранці 28 та 29 березня на більшій частині території Закарпатської області на поверхні ґрунту та в повітрі очікуються заморозки 0-5° (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий)“, – сказано в повідомленні.

Водночас, закарпатські гідрометеорологи інформують, що 27 – 28 березня на на річках Закарпатської області очікуються підвищення рівнів води (над рівнями на 8 год. 26 березня) на 0.3 – 1.5 м переважно в межах корінних берегів (без негативних наслідків).

При цьому, згідно з оприлюдненим прогнозом погоди, на добу з 21 год. 27 березня до 21 год. 28 березня 2023 року по Закарпатській області очікується хмарна з проясненнями погода, вночі часом сніг та мокрий сніг, вдень місцями слабкий дощ, у горах мокрий сніг та сніг.

Вночі та вранці на більшій частині території на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5°, на дорогах гірської та передгірної частини області ожеледиця, подекуди налипання мокрого снігу, хуртовина. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20, на високогір’ї 25-30 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 2-7° тепла, на високогір’ї вночі 8-10° морозу, вдень 1-6° морозу.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Десятки загиблих, сотні людей залишилися без домівок: США пронеслися руйнівні торнадо (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Командир підрозділу розвідки ЗСУ з передової звернувся до ґвалтівників школярки на Закарпатті й не тільки (ВІДЕО 18+) 

ВАРТО ЗНАТИ: Виїзд чоловіків за кордон: три категорії з дозволу місцевих військадміністрацій можуть виїхати з країни, але є умови

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version