Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті в лісі незаконно зрубали кілька тисяч дерев: підозрюють діючого депутата, ексначальника лісогосподарської дільниці (ФОТО)

На Закарпатті ексначальника лісогосподарської дільниці підозрюють у перевищенні повноважень, що призвело до незаконних рубок зі збитками на понад 50 млн грн.

Закарпатська обласна прокуратура повідомила про підозру колишньому начальнику лісогосподарської дільниці у перевищенні службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 365 КК України).

“Наразі чоловік є діючим депутатом в одній із сільських рад в області. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури.

За даними слідства, посадовець, будучи працівником лісоохорони, надав незаконну вказівку щодо розроблення лісосік для подальшого проведення там рубок. Як наслідок – без жодних дозвільних документів у 2020-2021 рр. зрубано кілька тисяч дерев. Збитки державним інтересам склали понад 50 млн грн.“, – йдеться у повідомленні Закарпатської обласної прокуратури.

Зазначається, що досудове розслідування здійснює Шостий слідчий відділ ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області ДСР НПУ.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Понад 4631 га лісу на папері? – «примарою» ПЗФ на Закарпатті зацікавилося Міністерство та ТСК, задіяно екоінспекцію: шукають «крайніх»? (ВІДЕО, ФОТО, ДОКУМЕНТИ)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вода у прикордонному містечку на Закарпатті – отрута: лабораторний аналіз показав шокуючі дані – соцмережі (ДОКУМЕНТ, ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Виїзд чоловіків за кордон: три категорії з дозволу місцевих військадміністрацій можуть виїхати з країни, але є умови

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version