Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Відійшов у вічність ексмер міста Чоп (ФОТО)

Напередодні, 28 березня, у віці 53 років пішов із життя Володимир Йосипович Горинецький, який очолював Чопську міську раду 2002-2006 роках.

Про це повідомили у Чопській міській раді.

У мерії згадують Володимира Йосиповича як високопорядну людину, що розпочала свій кар’єрний шлях і продемонструвала високі лідерські якості на залізниці, зокрема до 2002 року на посаді начальника Чопського вокзалу. Опісля чого 5 років свого життя присвятив громаді та покращенню міста.

“За цей час він показав себе як добрий керівник і організатор, як людина, котра вболівала усім серцем за своє рідне місто.

У ці скорботні дні висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять про Володимира Йосиповича Горинецького назавжди збережеться у наших серцях“, – йдеться у повідомленні.

Також у міськраді поінформували, що прощання з Володимиром Горинецьким відбудеться 30 березня о 13.00 год. на міському кладовищі.

Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” приносить щирі співчуття родині та близьким померлого. Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Вода у прикордонному містечку на Закарпатті – отрута: лабораторний аналіз показав шокуючі дані – соцмережі (ДОКУМЕНТ, ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невимовний біль скорботи: Закарпаття втратило двох Героїв-захисників з Рахівщини (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Фахівець роз’яснила, чи зобов’язаний працівник виконувати робочі обов’язки під час повітряної тривоги

Exit mobile version