Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Невимовний біль: на Сумщині війна забрала життя молодого воїна з Ужгородщини (ФОТО)

Ми всі у неоплатному боргу перед нашими Героями, що відійшли у вічність, захищаючи наше мирне життя, наше майбутнє, нашу Незалежність…

Сумна звістка про загибель – солдата МУНЧАКА Петра Івановича прийшла в село Невицьке, Оноківської ОТГ, що на Ужгородщині. Про це повідомили у групі Оноківської ОТГ.

Солдат МУНЧАК Петро Іванович народився 8 липня 1995 року в с. Невицьке, Ужгородського району. У 2010 році закінчив Кам’яницьку загальноосвітню школу. З 2010 по 2013 рік, навчався в Велико-Березнянському професійно-технічному училищі, де здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів. Довгий час працював на фірмі по виготовленню дверей, де рахувався як хороший спеціаліст. Також певний час працював на пилорамі в с. Невицьке.

З початком війни 24 лютого 2022 року прийняв рішення йти захищати свою Батьківщину від російських загарбників. 24 березня 2023 року в районі виконання бойових розпоряджень на території Сумської області, обірвалася життя солдата МУНЧАКА Петра Івановича, в якого вдома залишились любляча мама, брат, сестра та вірні друзі“, – йдеться у повідомленні.

Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, вірного друга і побратима, брата, сина… Вічна слава і пам’ять! Він був справжній воїн, українець всією своєю душею і своїми діями… Ми всі у неоплатному боргу перед нашими Героями, що відійшли у вічність, захищаючи наше мирне життя, наше майбутнє, нашу Незалежність, хто віддав життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній країні в спокої та мирі… Схиляємось перед матерями та батьками, які виростили таких мужніх і сміливих патріотів“, – зазначають у громаді.

Редакція “НАШОЇ СПРАВИ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя! Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Він залишив цей світ справжнім Героєм: штурмовики 711 полку ДССТ із Закарпаття розповіли про останній бій побратима Валерія Бойка (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як росіяни воюють на стороні України: добровольці оприлюднили відео з лінії фронту (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Військовослужбовці, які не мають вищої освіти, можуть отримати молодше офіцерське звання – прийнято закон

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version