Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Негода на Закарпатті – критичні заморозки: Мукачево замітає снігом (ФОТО, ВІДЕО)

Квітень, Мукачево замітає снігом

Зранку 6 квітня 2023 року на Закарпатті вирує негода – Шторм РЗП. Мукачево засипає лапатим снігом. Ці заморозки будуть критичними для ранньоквітучих сортів плодових.

Як повідомили у Закарпатському центрі з гідрометеорології, на території краю вирує Шторм РЗП:

“Оперативна інформація:

У зв’язку з проходженням фронтального розділу через територію Закарпатської області протягом доби 6 квітня очікується погіршення погодних умов. Передбачаються опади у вигляді мокрого снігу, в горах снігу, на низовині подекуди з дощем. Температура повітря вночі 0-5°, на високогір’ї до 9° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір’ї 0-5° морозу.

Вночі та вранці на більшій частині території області та в м. Ужгород на поверхні ґрунту та в повітрі заморозки 0-5° морозу (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). Вранці та вдень в горах місцями слабка хуртовина, на гірських ділянках доріг ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий). Погіршення видимості в опадах до 1-3 км, подекуди 500-1000 м.

Такі погодні умови можуть зумовити порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, заморозки будуть критичними для ранньоквітучих сортів плодових (абрикоси, персики), – йдеться у повідомленні.

Більше про погоду в Мукачеві – на фото та відео “НАШОЇ СПРАВИ”.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Зіткнулася з проблемами: Мукачівська міськрада кличе громадських активістів, небайдужих містян та посадовців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина з Мукачева стала чемпіонкою України з класичного пауерліфтингу (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Президенту подано петицію щодо збереження найкрасивіших місць Українських Карпат на Закарпатті – підтримати може кожен 

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version