Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Жорстоке вбивство на Закарпатті: чоловік зарізав рідного сина – деталі від поліції

На Тячівщині поліція затримала зловмисника, який підозрюється в умисному вбивстві свого сина.

Вчора, 6 квітня, близько 16:10 до поліції надійшло повідомлення від жителя села Біла Церква Тячівського району. За словами заявника, його знайомий за місцем  проживання заподіяв ножові поранення своєму синові. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції, працівники якої провели огляд місця злочину та з’ясували попередні його обставини. 

На місці встановлено, що між 74-річним жителем села Біла Церква та його 48-річним сином, за місцем їх спільного проживання, виникла сварка. У ході конфлікту пенсіонер схопив ножа та заподіяв синові численні ножові удари“, – йдеться у повідомленні.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці. 74-річний чоловік зізнався у скоєному. Наразі його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом у поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство. 

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. 

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Двох закарпатців засуджено за насильство над батьками та дружиною – відомі вироки 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5000$ з чоловіка: поліцейські у змові з травня «бізнесували» на ухилянтах – самі переправляли їх за кордон (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Військові мають право на п’ять видів виплат від держави: названі умови

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version