Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

В Ужгороді вирував вогонь: знищено чимало майна громадян і не тільки

Вихідні в Ужгороді не були спокійними для рятувальників. У ДСНС повідомили про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 7-10 квітня в Ужгороді сталася низка пожеж:

07.04.2023 о 12:31 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Боршоша-Кум’ятського. Вогнем знищено перекриття на площі 1 кв. м та пошкоджено на площі 4 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

07.04.2023 о 21:01 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Тельмана. Пожежею знищено сміття на площі 0,008 га. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.

08.04.2023 о 16:00 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Пирогова. Вогнем знищено крівлю на площі 50 кв. м, речі домашнього вжитку, а також пошкоджено перекриття на площі 50 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

08.04.2023 о 22:50 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Закарпатська. Вогнем знищено домашнє майно на площі 23 кв. м та закопчено стіни. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались три одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, а також автомобіль штабний.

09.04.2023 о 01:51 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Mercedes-Benz V 250 за адресою: м. Ужгород, вул. В. Гуци. Пожежею знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород.

09.04.2023 о 17:40 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Ужгород, вул. Тельмана. Пожежею знищено сміття на площі 12 кв. м . Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 5-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Середнє.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Уночі на Закарпатті палала автівка ужгородського чиновника: що відомо? (ВІДЕО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатців попередили про небезпеку: в області готуються до можливого спалаху небезпечного недугу 

ВАРТО ЗНАТИ: Закарпатці і вся Україна очікують серйозного рішення від Президента

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram та Facebook

Exit mobile version