Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Ніредьгазі в багажнику авто виявили труп дворічної дитини

Мертве тіло маленького хлопчика було знайдено в багажнику автомобіля в Ніредьгазі минулими вихідними. Розпочато розслідування обставин смерті дитини.

15 квітня 2023 року о 05:50 до поліції надійшло повідомлення про те, що загинула 2-річна дитина”, – йдеться у повідомленні Головного управління поліції Сабольч-Сатмар-Берег.

За інформацією тутешньої преси, чоловік і жінка повідомили в поліцейський відділок Ніредьгази, що в багажнику їхнього автомобіля лежить мертва дитина. Однак, коли оперативники відкрили багажник, то знайшли ще одну травмовану дитину з численними синцями на тілі.

Згодом виявилося, що це ймовірна молодша сестра загиблого хлопчика, її доставили до лікарні. За висновком лікарів обидві дитини недоїдали.
Причиною смерті хлопчика ймовірно могло стати утоплення.

Згідно з інформацією видання RTL, матір’ю дітей є 17-річна мешканка села Ілк, що поблизу Вашарошнаменя. Нині вона перебуває у лікарні з ще однією дитиною. Її дітей помістили до прийомних батьків у Ніредьгазі.

Пізніше у поліції повідомили, що обставини смерті хлопця з’ясовує Головне управління поліції Саболч-Сатмар-Берег у рамках кримінального провадження за підозрою у ненаданні допомоги, що спричинило смерть із залученням експертів.

За даними розслідування, слідчі допитали 34-річну жінку з Ніредьгази як підозрювану.

У процесі слідчий орган також перевіряє, чи були скоєні інші злочини.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Ще одного закарпатця підозрюють у жахливому злочині: деталі від поліції

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на Закарпатті: у прокуратурі повідомили обставини справи

ВАРТО ЗНАТИ: Значно зростуть: експерти розповіли, що відомо про підвищення тарифів

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram , Facebook та Іnstagram

Exit mobile version