Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті таки зведуть сміттєпереробний завод: відомо, де саме та коли завершиться будівництво (ВІДЕО)

Днями завершили підписання всіх необхідних документів для того, щоб розпочати продовження будівництва яношівського сміттєпереробного заводу на Берегівщині .

Справа сміттєпереробного заводу, що будується на околицях села Яноші на Берегівщині, підійшла до чергової важливої відмітки на шляху до втілення.

Днями голова Загальних зборів області Саболч-Сатмар-Берег Оскар Шестак та голова Берегівської міської ради Золтан Бабяк підписали останні юридичні документи, які усувають перепону на шляху реалізації цього довгоочікуваного та важливого проєкту.

Відтепер може розпочатися активна фаза робіт.

Відповідно до планів це підприємство буде здатне закрити потреби 200-тисячного населення, що у річному еквіваленті за кількістю відходів складає 30 тисяч тонн.

“Щойно завершили підписання всіх необхідних документів для того, щоб розпочали ми продовження будівництва яношівського заводу. Я впевнений, що присутність голови обласної ради Саболч-Сатмар Шестак Оскара теж підкреслює важливість даного елемента в нашій співпраці. Я впевнений, що до кінця цього року ми завершимо згідно графіка виконання всі роботи до кінця грудня 2023 року наша громада буде мати абсолютно нового сучасного об’єкта для організації роботи з відходами. Не тільки Берегівської ТГ, а й решти всього Берегівського району”, – розповів голова Берегівської міськради Золтан Бабяк.

Більше – у сюжеті ТВ21 Унгвар вгорі цієї публікації.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, В Ужгороді влаштують одноденний благодійний проєкт «Війна з любови»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Хустщині: чоловік після чарки зарубав сокирою свого гостя (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: Затягують час? – Повернення 30-тисячних доплат військовим заблоковано: відома причина

ЧИТАЙТЕ НАШІ НОВИНИ в Telegram , Facebook та Іnstagram

Exit mobile version