Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Розпочалася спецоперація на Закарпатті: залучають силовиків та авіацію

Про проведення спецоперації на Закарпатті повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Як інформують у відомстві, з 27 квітня на українсько – румунській ділянці Мукачівського прикордонного загону розпочалися активні заходи проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023».

Метою спецоперації є ефективна протидія активізації протиправної діяльності на державному кордоні, нарощування зусиль в охороні державного кордону, посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму, стабілізації обстановки на ділянці відповідальності прикордонного загону, адекватного впливу на її розвиток та удосконалення оперативно-службової діяльності.

Заходи будуть проведені у взаємодії з Чопським та Чернівецьким  прикордонними загонами, співробітниками Національної гвардії України, територіальними підрозділами Національної поліції та Служби безпеки України, територіальними підрозділами комплектування та соціальної підтримки, органами державної влади та місцевого самоврядування з активним залученням відомчої пілотованої та безпілотної авіації“, – сказано в повідомленні.

Також зазначається, що в рамках операції здійснюватиметься посилення контролю за дотриманням режиму державного кордону та прикордонного режиму.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, На Берегівщині попався торговець зброєю: продав ручний кулемет, гранати Ф-1 та РГД-5, набої та запали до РПГ (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Виноградові затримали фуру вінничанина запаковану незаконним вантажем (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Цілющий «мед» з кульбабки — ТОП-3 смачні та корисні рецепти до сезону 2023 (ФОТО)

Приєднуйтесь до «НАШОЇ СПРАВИ», підтримайте нас в мережі читайте цікаві новини на Facebook, в Іnstagram та Telegram 

Exit mobile version