Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті з Тиси знову дістали потопельника, – Держприкордонслужба (ФОТО 18+)

У ДПСУ прпипускають, що чоловік загинув під час спроби незаконно перетнути держкордон.

Неподалік українсько-румунського кордону на Закарпатті з річки Тиса дістали тіло чоловіка, вдягненого у гідрокостюм. При ньому знаходився паспорт громадянина України та посвідчення водія.

Про це інформує Державна прикордонна служба. Про потопельника повідомив чоловік, який рибалив у селищі Буштино. 

Згідно з документами, загиблий чоловік був зареєстрований у Дніпропетровській області. Його тіло виявили нижче за течією від ділянки, де по річці проходить кордон між Україною та Румунією.

“Попри справний гідрокостюм, холодна річка перемогла. За документами – чоловік з Дніпропетровщини.

Тіло виявили на ділянці, де річкою проходить кордон з Румунією. Схоже, сміливець загинув, намагаючись незаконно перетнути державну межу через Тису. Від початку війни, це вже 16-й випадок на ділянках кордону з Румунією та Угорщиною. Вірогідно, смертельні запливи здійснювалися з метою уникнення мобілізації.

Попереджаємо відчайдухів: такі спроби не вартують ваших життів!“, – йдеться в повідомленні ДПСУ на сторінці в соцмережі Фейсбук.

Також зазначено, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну це вже 16-й потопельник, виявлений у Тисі на ділянках кордону з Румунією та Угорщиною.

Зауважимо, що з початком введення в Україні воєнного стану діє обмеження для виїзду за кордон військовозобов’язаних осіб. Нерідко чоловіки, віком від 18 до 60 років, під час пошуку можливості незаконного перетинання кордону стають жертвами злочинців, які переправляють своїх клієнтів у небезпечний для життя чи здоров’я спосіб“, -зауважили в Державній прикордонній службі.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Закарпатця підозрюють в умисному вбивстві товариша – зарубав сокирою: відомі деталі обвинувачення

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокуратурі розповіли про масштабний еко-злочин на Закарпатті (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні запрацював Єдиний реєстр безвісти зниклих осіб 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version