Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Адміністраторка готелю в Ужгороді організувала незаконний секс-бізнес (ФОТО)

В Ужгороді за втягнення жінок у проституцію судитимуть місцеву жительку

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевої жительки за фактом втягнення кількох осіб у зайняття проституцією (ч.ч. 1, 2 ст. 303 КК України).

За інформацією пресслужби Закарпатської обласної прокуратури, встановлено, що налагодила нелегальний бізнес 38-річна жінка, яка працювала адміністратором в одному з готелів обласного центру.

Вона пропонувала відвідувачам закладу отримати послуги інтимного характеру за оплату. Для цього залучала жінок, які опісля передавали їй частину з одержаних коштів.

Кілька таких випадків зафіксовано вже протягом цього року. При цьому «комісія» адміністраторки становила близько чверті суми, яку платили за отримання таких послуг чоловіки“, – йдеться у повідомленні прокуратури області.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Ужгородського районного управління поліції за оперативного супроводу відділу міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області.

За вказаний злочин фігурантці може загрожувати позбавлення волі на строк до 7 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Вбивство в Іршаві: син забив до смерті власну матір (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ужгороді фірма незаконно вирубала 350 дерев на одній із вулиць (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Стосується всіх держателів банківських карток: ПриватБанк розповів про шахрайство та повідомив про важливе оновлення

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version