Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Закарпатті уночі з пострілами мукачівські прикордонники переслідували контрабандистів (ФОТО, ВІДЕО)

Цієї ночі на Закарпатті прикордонники зупинили спробу контрабандистів переправити в Румунію партію контрафакту, але їм вдалося накивати п’ятами, покинувши товар.

Під час патрулювання наряд відділу «Тячів» Мукачівського прикордонного загону помітив групу осіб, які рухались у бік державного кордону з пакунками на плечах.

Побачивши наближення правоохоронців, порушники покидали свої ноші та кинулися навтьоки, ігноруючи вимоги прикордонників та, навіть, попереджувальні постріли. Бігли так, що аж взуття загубили. Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Як зазначається, оглядаючи місцевість, наряд виявив 12 загорнутих у поліетилен ящиків з сигаретами. У знайдених пакунках нарахували 7 тисяч пачок без марок акцизного податку.

Наразі тривають пошуки втікачів, які причетні до виявленого правопорушення.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У мережі повідомляють про затримання ставленика екснардепа-держзрадника у лісі поруч кордону на Закарпатті (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомо, скільки платять депутатам та голові Верховної Ради (ДОКУМЕНТ)

ВАРТО ЗНАТИ: Стосується всіх держателів банківських карток: ПриватБанк розповів про шахрайство та повідомив про важливе оновлення

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version