Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У СБУ розповіли про російського агента-антисеміта, викритого на Закарпатті (ФОТО)

Перед судом постане російський агент-антисеміт, якого СБУ викрила на штучному розпалюванні антисемітських настроїв на Закарпатті.

За матеріалами СБУ завершено досудове розслідування щодо мешканця Закарпаття, який за вказівкою агресора намагався дестабілізувати внутрішньо-політичну обстановку на заході України.

Обвинувальний акт стосовно нього скеровано до суду, повідомили у пресслужбі СБ України в Закарпатській області.

Як зазначається, чоловіка звинувачують за статтею 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у грудні минулого року він приховано наніс на фасадах будівель у центрі Ужгорода написи із закликами до вбивства євреїв. Раніше НАША СПРАВА інформувала про його затримання – Працювала поліція та СБУ: опубліковано кадри затримання в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Крім того, як уточнили у СБУ, зловмисник надіслав лідеру єврейської громади «авторську» псевдонаукову працю, в якій «обґрунтовує» свою ненависть до цієї національності.

Заходи з викриття правопорушення проводили співробітники Управління Служби безпеки України в Закарпатській області спільно з ГУ Нацполіції в Закарпатській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Примітка: Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У мережі повідомляють про затримання ставленика екснардепа-держзрадника у лісі поруч кордону на Закарпатті (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адміністраторка готелю в Ужгороді організувала незаконний секс-бізнес (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Стосується всіх держателів банківських карток: ПриватБанк розповів про шахрайство та повідомив про важливе оновлення

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version