Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

На Мукачівщині депутат попався на корупційних діях: деталі від прокуратури

На Мукачівщині завдяки втручанню прокуратури вдалося скасувати незаконне рішення сільської ради.

За втручання Мукачівської окружної прокуратури вдалося скасувати незаконне рішення органу місцевого самоврядування та усунути наслідки корупційного адмінправопорушення, вчиненого депутатом Івановецької сільської ради. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури області.

Як зазначається, раніше прокуратура звернулася до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом, у якому просила визнати протиправним і скасувати рішення сесії сільради, яким було змінене цільове призначення земельної ділянки.

Причиною застосувати представницькі повноваження стали відомості щодо прийняття вказаного рішення в умовах конфлікту інтересів. Знаючи про цей факт, один із депутатів взяв участь у голосуванні попри обов’язок утриматися, тож рішення прийняли з порушенням законодавства. Раніше чоловіка вже притягнули за це до адміністративної відповідальності та наклали штраф“, – йдеться у повідомленні.

Наразі ж, як інформує Закарпатська обласна прокуратура, завдяки зусиллям прокурорів, вдалося ліквідувати і наслідки корупційних дій чиновника. Після подачі позовної заяви до суду на розгляд пленарної сесії винесли питання щодо скасування згаданого неправомірного рішення і більшістю голосів депутати його підтримали. З огляду на це суд закрив провадження у справі.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Киянин зробив маму інвалідом за $10 тис, щоб виїхати з України: відомі деталі злочинних інцидентів на кордонах на Закарпатті (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті стався витік газу: майже 300 абонентів залишились без газопостачання

ВАРТО ЗНАТИ: Українцям дозволили заробляти на електроенергії: кого це стосується?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version