Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Хусті в безпечному просторі «Затишно space» доступні безоплатні медичні послуги (ФОТО)

Йдеться про можливість отримання безкоштовної консультації профільних лікарів та обстеження, послуги стоматолога, а також направлення на лабораторні аналізи тощо.

«Затишно space» – безпечний простір для жінок і дівчат, що вже третій місяць надає безоплатну психологічну, юридичну та соціальну допомогу відвідувачкам у місті Хуст, які постраждали внаслідок війни та перебувають у складних життєвих обставинах.

Також безпечний простір «Затишно space» регулярно проводить заходи, що присвячені здоров’ю. З лекціями безпечний простір вже відвідали сімейна лікарка, кардіологиня та гінекологиня.

Анонси заходів публікуються в Telegram-каналі спейсу.

«Фізичне здоров’я – ключова потреба людини. Турбота про себе є необхідною, зокрема й унаслідок реалій сьогодення, постійних стресових ситуацій і невтішних новин. Крім блоку лекційних зустрічей зі спеціалістками, ми також запустили цю ініціативу. Відтепер жінки, активні відвідувачки простору матимуть можливість подбати про себе та дітей та отримати безоплатні медичні послуги, а саме: консультації профільних лікарів і обстеження, послуги стоматолога, направлення на лабораторні аналізи тощо. Для цього необхідно заповнити заяву у просторі», – зазначила у коментарі для «НАШОЇ СПРАВИ» Ірина Лисничка, керівниця безпечного простору «Затишно space».

«Ми підготували формат заяви, її можна заповнити у просторі з 10:00 до 18:00, спеціалістки допоможуть це зробити. Згодом ми розповімо про алгоритм подальших дій», – додала п. Ірина.

Отримати консультації та детальну інформацію щодо безоплатних медичних послуг можна за номером +38 095 145 06 60.

Варто також зазначити, що за період діяльності у Хусті послугами «Затишно space» скористалися 309 жінок, а спеціалістки та запрошені спікерки провели понад 110 заходів. Проєкт реалізується Благодійним фондом «Восток SOS» за фінансової та технічної підтримки швейцарського БФ «Solidar Suisse».

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, «Затишно Space» – це простір підтримки, саморозвитку, навчання, комунікації та корисного відпочинку.

Крім індивідуальних консультацій спеціалісток, відвідувачки долучаються до безоплатних заходів і активностей, що відбуваються в «Затишно space», використовують зону коворкінгу для роботи та навчання, проводять власні події, знайомляться з цікавими людьми та соціалізуються в новому середовищі. У просторі є велика ігрова кімната та дві педагогині-виховательки, які проводять час із дітками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні обранці в Мукачеві відмовляються працювати: депутат Кравчук із війська різко висловився щодо чергового “цирку” в міськраді (ДОКУМЕНТ) 

ВАРТО ЗНАТИ: Українцям дозволили заробляти на електроенергії: кого це стосується?

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version