Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Диктатор путін підписав указ про спрощене набуття громадянства рф для іноземців, які будуть воювати проти України (ДОКУМЕНТ)

Російський диктатор Володимир Путін підписав указ, що дозволяє іноземним громадянам, які уклали на період проведення війни контракти про проходження військової служби у ЗС рф, отримати громадянство рф у спрощеному порядку.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на відповідний документ. 

Як зазначається, внесено зміни в указ про прийняття до громадянства рф у спрощеному порядку іноземних громадян та осіб без громадянства, які уклали контракт на проходження військової служби. Згідно з документом, контракт має бути укладений строком на 1 рік.

Як зазначається, на спрощене набуття громадянства претендуватимуть і дружини, діти та батьки тих іноземних громадян, які укладуть відповідний контракт.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, В Україні взялися реформувати органи правопорядку та прокуратури – Президент схвалив план: відомо, про що йдеться

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тячівщині біля унікального мінерального джерела облаштували безкоштовну відпочинкову зону “Буркут” для усіх охочих (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Передбачають “психологічне обстеження” – водіям готують серйозні новації: відомо, кого це стосується

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version