Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Патрульні розповіли про п’яну ДТП у Мукачеві: водій “під мухою” накоїв лиха (ФОТО)

Патрульні виявили нетверезого водія, який скоїв ДТП, в’їхавши у електроопору.

Нагадуємо, як інформувала НАША СПРАВА раніше, зранку у Мукачеві на вулиці Садовій утворився затор через пошкоджену електроопору, на місці працювали електрики (ФОТО)

Сьогодні, близько 1-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Садовій, в Мукачеві. Про це повідомили у Патрульній поліції Закарпатської області.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що 24-річний водій, рухаючись на авто Volkswagen, був не уважним, не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечної швидкості,в’їхав у електроопору. Внаслідок чого автомобіль отримав механічні пошкодження, а стовп похилився та пошкодилися електрокабелі.

Під час спілкування із керманичем охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували пройти алкотест за допомогою драгера, на що водій погодвся. Результат – позитивний“, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

На водія склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів або іншого майна) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Друзі, пам’ятйте, алкоголь та кермо несумісні!“, – наголошують правоохоронці.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, За закарпатця взялася СБУ через висловлювання в онлайн-чаті в мережі: відомі деталі кримінального провадження

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диктатор путін підписав указ про спрощене набуття громадянства рф для іноземців, які будуть воювати проти України (ДОКУМЕНТ)

ВАРТО ЗНАТИ: У ДТЕК попередили про ймовірне повернення відключень електроенергії: відомо, коли та причини

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version