Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Закарпаття втратило на Донеччині ще одного захисника (ФОТО)

Невимовний біль скорбрти, непоправні втрати для всіх нас.... Жорстока війна продовжує сіяти смерть на українській землі та забирати наших мужніх воїнів.

Хустщина у скорботі. Під мінометним обстрілом на Донеччині загинув воїн з Горінчівської громади. Опубліковано ім’я та фото полеглого Героя.

Сумну звістку про загибель на фронті ще одного закарпатця повідомили в соцмережі.

В наслідок мінометного обстрілу на Донеччині загинув Василь Величко.

“Непоправна втрата… Сьогодні знову Горінчівську громаду сколихнула сумна звістка… Іще одне молоде життя забрала ця клята війна…

З глибоким сумом сповіщаємо, що 14 травня в бою за Україну, її свободу і незалежність, поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутської міської громади Донецької області в наслідок мінометного обстрілу позицій, на яких знаходились військовослужбовці, загинув снайпер (2 категорії) відділення снайперів роти вогневої підтримки військової частини А7124, мешканець Березова – старший солдат Величко Василь Васильович, 1988 року народження”, – йдеться в повідомленні.

Редакція НАШОЇ СПРАВИ розділяє біль скорботи й висловлює щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя. Вічна, Світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Лист Ангелу-охоронцю: пам’яті полеглого Героя Віталія Штими (ФОТО)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version