Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Час розбору помилок і нових планів: місячний календар на другу половину травня 2023

Кажуть, природний супутник Землі чинить суттєвий вплив і на людей, зокрема – на розвиток їхніх справ, успіх або поразку.

На все живе впливає місячна активність, яка передбачає сприятливі, несприятливі та нейтральні дні. Щоб знати, яка дата і для яких справ сприятлива, або навпаки, варто ознайомитися з відповідним календарем.

Фази Місяця в травні 2023

До уваги читачів НАШОЇ СПРАВИ публікуємо місячний календар на другу половину травня 2023 року. Однак, візьміть до уваги, що астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, пророцтво, мольфарство, екстрасенсорика — не науки, і передбачення не завжди збуваються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як ймовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Місячний астропрогноз на 16 травня

Складний день. Краще відкласти будь-яку активну діяльність на інший час. Постарайтеся зберегти свої сили і не витрачати їх на те, що вам не потрібно.

Місячний астропрогноз на 17 травня

Займайтеся старими справами або проблемами, не варто затівати щось нове. У цей час з’являється гарна можливість поглянути на все з іншого погляду і виявити те, що раніше було випущено з поля зору.

Місячний астропрогноз на 18 травня

Гарний час для великих покупок, ремонту і будь-яких інших “земних” справ. Якщо партнери дають поради, прислухайтеся до них, зайвим це не стане.

Місячний астропрогноз на 19 травня

Несприятливий день, у який ви можете відчути нездужання і зниження життєвого тонусу. Проведіть його, вирішуючи життєві питання.

Місячний астропрогноз на 20 травня

Цей час добрий для починань. Також варто звернути увагу на негативні якості.

Місячний астропрогноз на 21 травня

Можливі загострення конфліктів, а тому весь негатив спрямуйте у фізичну активність. Також можна зайнятися побудовою планів на майбутнє і подумати над новими ідеями.

Місячний астропрогноз на 22 травня

Позитивний час для активних контактів і торгових операцій. Під час ухвалення рішень слід утриматися від поверхневих суджень.

Місячний астропрогноз на 23 травня

Не варто нехтувати власними принципами. Будьте рішучішими, щоб ваші плани не піддалися істотним змінам.

Місячний астропрогноз на 24 травня

Сприятливий день у місячному календарі на травень. Чудово просувається наукова або громадська діяльність, легко налагоджуються найрізноманітніші контакти.

Місячний астропрогноз на 25 травня

Плідний час для ділової активності. Якщо у вас є ідеї, не бійтеся їх просувати, у цей період велика ймовірність того, що вони здобудуть підтримку.

Місячний астропрогноз на 26 травня

У цей час можуть спливти старі невирішені справи, а тому вони заберуть чимало сил. Хороший день для поїздок, подорожей, відряджень. Можлива побудова планів і нових проєктів.

Місячний астропрогноз на 27 травня

Приділіть свою увагу незакінченим справам, які вимагають рутинного виконання. Можливе загострення конфліктів.

Місячний астропрогноз на 28 травня

Будьте готові до боротьби з обманом та ілюзіями. Не випускайте негатив на людей, які вас оточують.

Місячний астропрогноз на 29 травня

Сприятливий період для творчості, кохання і духовних пошуків. Добре просуваються абсолютно будь-які, як важливі, так і не дуже справи.

Місячний астропрогноз на 30 травня

Позитивний і енергетично потужний місячний день. Втілення будь-яких планів і задумів приведе до бажаних результатів.

Місячний астропрогноз на 31 травня

Негативний день для любовних та інших міжособистісних стосунків. Підвищена ймовірність конфліктів і розбіжностей.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Нарколабораторія на Ужгородщині забезпечувала особливо небезпечними психотропами чи не всю Україну (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диктатор путін підписав указ про спрощене набуття громадянства рф для іноземців, які будуть воювати проти України (ДОКУМЕНТ)

ВАРТО ЗНАТИ: У ДТЕК попередили про ймовірне повернення відключень електроенергії: відомо, коли та причини

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version