Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Справжній кошмар: трагічна ДТП у сусідній Словаччині – постраждало 60 угорських туристів, є загиблі (ФОТО)

За словами очевидців, це був справжній кошмар. З’явилися фото з місця зіткнення угорського туристичного автобуса з фурою на автобані в Словаччині.

Моторошна автотроща сталася 15 травня, повідомляє AP. Аварія заблокувала шосе D2, яке з’єднує столицю Словаччини Братиславу з сусідньою Чехією, повідомила поліція.

Автобус, який зіткнувся з вантажівкою, віз людей з Угорщини до Чехії на відпочинок.

В результаті зіткнення половина автобуса була буквально затиснута вантажівкою. За словами очевидців, це був справжній кошмар.

Поліція з’ясовує причини аварії.

Десятки рятувальників з Малакки і Братислави були відправлені на місце події для надання першої допомоги постраждалим і негайно приступили до порятунку пасажирів автобуса.

Всі постраждалі в аварії на автобані D2 отримують невідкладну і якісну медичну допомогу. Це гарантував новопризначений міністр охорони здоров’я Словаччини Міхал Палкович.

Як інформують місцеві ЗМІ, відомо, що є загиблі, майже 60 осіб отримали важкі поранення, а також середньої тяжкості і легкі. Словацькі карети швидкої допомоги доставили постраждалих до п’яти лікарень. Десять осіб були доставлені до Університетської лікарні в Братиславі, вісім з яких перебувають у критичному стані.

Решта постраждалих отримали допомогу в інших лікарнях Братислави, Малацкого, Трнави та Скаліци. Для легкопоранених у цій ДТП організовані спеціальні рейси до Угорщини.

На місці події обидва водії були перевірені на стан алкогольного сп’яніння, результати виявилися негативними.

Президент Словаччини Зузана Чаптола також зробила заяву з приводу цієї трагедії.

Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким поки що єдиної жертви трагічного зіткнення вантажівки і автобуса з угорськими пасажирами на автобані D2” – написала Чаптола у соціальній мережі, а також надіслала телеграму зі співчуттям президентці Угорщини Каталін Новак.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У автотрощі на трасі Київ-Чоп загинув закарпатець: відомі подробиці трагічної ДТП (ФОТО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирок винесено: у прокуратурі Закарпаття розповіли про спецрозслідування СБУ, суд та його наслідки для обвинуваченої начальниці відділення банку в ЛНР (ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Відома доля урологічного відділення, яке підлягає ліквідації у Мукачеві – офіційно (ВІДЕО)

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version