Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У легіоні «Свобода России» розповіли, що відбувається на Бєлгородщині (ВІДЕО)

Добровольці легіону звернулися до росіян та розповіли, що мають на меті.

Про це йдеться у повідомленнях легіону в Телеграмі.

Жителі Росії! Ми такі ж росіяни, як і ви. Нас відрізняє лише те, що ми не хочемо більше виправдовувати дії злочинців при владі та взяли зброю, щоб відстояти нашу та вашу свободу.
Але сьогодні всім настав час взяти відповідальність за своє майбутнє. Диктатурі Кремля настав час покласти край: Легіон повертається додому. “L” За Росію! За волю!
“, – сказано в дописі до опублікованого відео.

Водночас військові добровольці закликають громадян залишатися вдома, не чинити опір і не боятися: “ми вам не вороги. На відміну від путінських зомбі, ми не чіпаємо цивільних і не використовуємо їх у своїх цілях. Свобода вже близько!
Усім, хто стежить за нами: скоро всі деталі залишаємось на зв’язку
“, – сказано в дописі.

Також телеграм-канал “Легион “Свобода России” поінформував про наступне:

“Гора-Подол пройдена! Легіон з РДК розпочали штурм н/п Грайворон, Бєлгородської обл. Росія буде вільною!”, – йдеться у повідомленні. 

Також ситуацію прокоментували у Головному управлінні розвідки Укаїни.

Про це в коментарі Суспільному заявив представник ГУР МО Андрій Юсов.

Легіон “Свобода Росії” та “РДК” проводять операцію на території Бєлгородської області для створення “смуги безпеки” для захисту цивільних українців“, – йдеться в повідомленні.

За його словами, операцію проводять виключно громадяни Росії.

Так, сьогодні “Русский добровольческий корпус” та “Легион Свобода России”, які складаються з громадян Російської Федерації розпочали операцію по звільненню цих територій Бєлгородщини від так званого режиму Путіна і відсування супротивника з метою створення певної смуги безпеки для захисту українського цивільного населення“, – сказав Юсов. 

Тим часом у Білгородській області оголошено режим контртерористичної операції, розпочався підрив мостів, – повідомив губернатор регіону Гладков.

Нагадуємо, раніше повідомлялося, Як росіяни воюють на стороні України проти військ путіна: добровольці оприлюднили відео з лінії фронту (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росіяни пішли на росіян” зі зброєю у руках, аби показати, що режим можна побороти (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: Змінено правила надання субсидій і пільг: відомі деталі 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version