Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Словаччині виявили масштабну контрабанду в товарняку, що прибув із Закарпаття (ФОТО)

Потяг із контрабандою прибув у Словаччину з митної території України через пункт пропуску «Павлове-Матьовце» митного поста «Павлово» Закарпатської митниці.

Митні органи Словацької Республіки повідомляють на своєму офіційному сайті від 22.05.2023 року про те, що цими днями в пункті пропуску “Матьовце-Павлове” (Matovske-Pavlove), котрий на словацько-українському кордоні, працівники словацької митниці виявили чергову спробу незаконного ввезення залізничним транспортом сигарет вздовж ширококолійної залізниці в Матовце.
Як зазначається, цей потяг прибув з митної території України через пункт пропуску «Павлове-Матьовце» митного поста «Павлово» Закарпатської митниці.
Всього під вантажем було приховано 720 тисяч сигарет.

В усіх 46 вагонах вантажного поїзда, який в’їжджав на митну територію Словаччини з України, був вантаж агломерованого залізняку.
Співробітники відділу словацької митниці «Матьовце» під час фізичної перевірки та митного огляду за допомогою зондів виявили контрабандні сигарети заховані під вантажем розсипної руди у двох вагонах вантажного поїзда.

Незаконно переміщувані сигарети чотирьох різних марок загальною кількістю 720 тис. штук були упаковані в споживчу тару по 20 шт., з довжиною тютюнової нитки до 80 мм включно, без чинної словацької контрольної марки.
У цій справі фінансове ухилення від сплати митних платежів і податків нараховано в сумі – 133 384,32 Євро.

За підозрою у вчиненні злочину провадження направлено на розгляд слідчому кримінального фінансового управління, який здійснює кримінальне провадження за фактом порушення Положення про державні технічні засоби маркування товарів.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Знешкоджено групу крадіїв-гастролерів з Харківщини, які промишляли на Закарпатті (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незвичайна подія в Ужгороді: в центрі міста на Ужі зафіксували дику тварину (ВІДЕО) 

ВАРТО ЗНАТИ: Змінено правила надання субсидій і пільг: відомі деталі

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version