Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Мукачівця засудили до 6 років ув’язнення та зобов’язали повернути понад 650 тис грн: відомо, що він накоїв

Раніше чоловік вже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі, однак продовжив злочинну діяльність.

Прокурор у суді довів, що в жовтні-грудні 2021 року обвинувачений обікрав мешканців Мукачівщини на понад пів мільйона гривень. Про це інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Такі два випадки зафіксовані у с. Неліпино та с. Ракошино. Закарпатець діяв за заздалегідь розробленою схемою: через вікно проникав до будинку та виносив звідти цінні речі. Йому вдалося викрасти грошові кошти, ювелірні вироби, тепловізори та сейф, у якому, зокрема, була вогнепальна зброя та патрони“, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, під час обшуку орендованої чоловіком квартири в Мукачеві правоохоронці знайшли там і гранату РГД-5 із запалом до неї, яку той придбав і зберігав без передбаченого законом дозволу.

Загальна сума завданих збитків склала майже 554 тис. грн. Водночас суд задовольнив цивільні позови потерпілих на 654 тис. грн. Вступ вироку в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, У Львові затримали 19-річного закарпатця: йому “світить” до 8 років тюрми – деталі від поліції

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовослужбовця із Закарпаття засудили за шахрайство: відомі деталі

ВАРТО ЗНАТИ: На Заході України відбудеться легендарний фестиваль ретроавтомобілів: відомо, де і коли

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version