Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

У Львові затримали 19-річного закарпатця: йому “світить” до 8 років тюрми – деталі від поліції

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів та затримали злочинця.

21 травня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від підприємця про пограбування кіоску. Було викрадено грошові кошти (виручка від торгівлі) та планшет. Зловмисник проник у кіоск, пошкодивши навісні жалюзі.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна Львівщина», виявили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на Головному залізничному вокзалі у Львові. Він мав намір сісти у потяг та втекти.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 19-річний житель Закарпатської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази у нього вилучені.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Також встановлено, що підозрюваний причетний ще до кількох крадіжок, вчинених на території Львівської та Закарпатської областей. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Військовослужбовця із Закарпаття засудили за шахрайство: відомі деталі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поруч кордону на Закарпатті переслідували контрабандистів (ФОТО) 

ВАРТО ЗНАТИ: Понад 5 грн за кіловат: у НКРЕКП порахували ринкову ціну на електроенергію для споживачів

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version