Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Магнітні бурі в червні 2023 року: названо небезпечні дати

У перший літній місяць на жителів нашої планети обрушаться одразу сім магнітних бур, три з яких будуть найсильнішими.

Багато людей на власному досвіді відчули вплив магнітних бур на своє здоров’я. Викиди сонячної корональної маси можуть вплинути на здоров’я навіть дуже міцних людей. Тому бажано підготуватися заздалегідь і дізнатися, коли буде магнітна буря в червні 2023 року.

Вчені всього світу цілодобово спостерігають за тим, що відбувається на Сонці і на Землі, адже всі викиди будуть відображатися на Землі. У ці періоди фахівці радять вести здоровий спосіб життя і зміцнювати своє здоров’я.

Під час сонячних спалахів відбуваються магнітні бурі, які створюють збурення в магнітному полі Землі. Ці коливання можуть вивести з ладу техніку і зв’язок, а також завдати шкоди здоров’ю.

Календар магнітних бур на червень 2023 року.

Невеликі магнітні коливання очікуються 2, 10, 16 і 30 червня. Однак три з них, ймовірно, будуть більш вираженими і відчутними навіть для найбільш витривалих людей. Небезпека полягає в тому, що вони триватимуть кілька днів і йтимуть одна за одною. Ці бурі відбудуться 18, 19 і 20 червня і матимуть п’ять рівнів потужності.

Магнітні бурі впливають на всіх по-різному, але найбільш вразливими є люди похилого віку, хронічно хворі, вагітні жінки та ті, хто чутливий до погодних умов.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, В Ужгороді знешкодили діяльність підпільної нарколабораторії (ФОТО, ВІДЕО) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція та СБУ з КОРД-ом затримали жінку з поплічником із Мукачева: відомо, що вони накоїли (ВІДЕО, ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: Суд визначив, коли водії не повинні сплачувати штраф за перевищення швидкості 

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version