Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Загинув у Бахмуті: війна забрала життя ще одного закарпатця (ФОТО)

Невимовний біль скорбрти, непоправні втрати для всіх нас.... Жорстока війна продовжує сіяти смерть на українській землі та забирати наших мужніх воїнів.

Закарпаття знову у скорботі. Непоправна втрата для всіх нас. Додому на щиті повернеться Герой-доброволець Олександр Грабар.

Сумну звістку про загибель ще одного закарпатця у соцмережі Фейсбук повідомив брат загиблого, ужгородець Vladimir Miron Hrabar.

“З превеликим сумом на серці сповіщаю, що мій брат Олександр Шоні Грабар приєднався до небесного воїнства, яке охоронятиме нас з вами вже згори. На жаль, наші сподівання на те, що він потрапив в полон не виправдалися. Він загинув у Бахмуті, до останього вірний свому обовʼязку воїна, який поклав на себе добровільно”, – йдеться в дописі.

Тіло Героя наразі ще не доправили додому, тож поки що не відома дата зустрічі та прощання з полеглим захисником.

Як зазначається, про процедуру прощання із воїном буде повідомлено додатково

“Тоді, коли буде ясно, коли його тіло буде доставлене додому“, – зазначив брат загиблого.

Редакція НАШОЇ СПРАВИ розділяє біль скорботи й приносить щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя! Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Біль, сум, сльози: Закарпаття втратило сімох воїнів-захисників з 68-го окремого батальйону ТрО (ВІДЕО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано постанову КМУ про підвищення тарифу на електроенергію для населення з 1 червня – збільшили майже вдвічі 

ВАРТО ЗНАТИ: Суд визначив, коли водії не повинні сплачувати штраф за перевищення швидкості

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в ІNSTAGRAM та TELEGRAM

Exit mobile version