Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Мукачівця засудили на 9 років за наркоторгівлю й зберігання великих обсягів PVP та канабісу і не тільки (ФОТО)

За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури місцевого жителя за розповсюдження та зберігання наркотиків і психотропів, а також незаконне поводження з боєприпасами засуджено до 9 років позбавлення волі із конфіскацією усього майна, крім житла (ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України).

Як повідомили у Закарпатській обласній прокуратурі, протиправну діяльність чоловіка правоохоронці викрили в червні минулого року. Як довів прокурор у суді, мукачівець займався збутом метамфетаміну та PVP в районному центрі. Кілька таких випадків зафіксували минулоріч, а під час санкціонованого обшуку транспортного засобу чоловіка знайшли додаткові докази протиправної діяльності, а самого фігуранта затримали.

В автомобілі обвинувачений незаконно зберігав метамфетамін в особливо великих та PVP у великих розмірах, а також канабіс. Загальна вага заборонених речовин сягала до пів кілограма.

“Як йдеться у вироку, таких об’ємів наркотиків і психотропів вистачило б на понад 17 років щоденного вживання, тобто на понад 6 тисяч добових доз.

У чоловіка також виявили ручну осколкову гранату Ф-1, яку він придбав і зберігав без передбаченого законом дозволу, а також готівкові кошти у сумі понад 215 тис. грн. Їх, згідно з рішенням суду, конфіскують у дохід держави“, – сказано в повідомленні прокуратури області.

З 23 червня минулого року закарпатець утримується під вартою, там він і перебуватиме до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Закарпатець на Ужгородщині забив до смерті 10-річну падчерку – не менше 75 ударів: суд виніс вирок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В дії зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

ВАРТО ЗНАТИ: Після підриву Каховська ГЕС повністю знищена і відновленню не підлягає, будуватимуть нову – “Укргідроенерго”

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version