Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Під час виконання бойових завдань на фронті загинув підполковник із Закарпаття (ФОТО)

Невимовний біль скорбрти, непоправні втрати для всіх нас.... Жорстока війна продовжує сіяти смерть на українській землі та забирати наших мужніх воїнів.

Скорботна звістка сколихнула Виноградівщину. Непоправна втрата для усіх нас. Додому на щиті повернеться військовий підполковник Сергій Лут.

На сході країни у боротьбі з російськими окупантами загинув мешканець с. Сасово Королівської громади Сергій Лут. Траурну звістку повідомили у соцмережі Фейсбук на сторінці громади.

“З глибоким сумом повідомляємо, що під час виконання обов’язків військової служби на сході країни, загинув житель Королівської громади (села Сасово), Начальник відділення об‘єднаної вогневої підтримки військової частини А4667 підполковник — ЛУТ Сергій Іванович!”, – йдеться в повідомленні.

Тіло загиблого Героя з села Сасово Королівської селищної ради, в понеділок 12.06.2023, буде доставлено до рідного дому. Близько 10.30 к.ч формується колона автомобілів біля кільця в селі Теково.

Громадян просять долучитися до створення “живого” коридору, щоб віддати належну шану загиблому воїну.

Редакція НАШОЇ СПРАВИ розділяє біль скорботи й приносить щирі співчуття родині та близьким полеглого Героя! Вічна, світла пам’ять…

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Чергова похоронка сколихнула Мукачево: у неділю поховають ще одного молодого Героя-захисника (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світлій пам’яті полеглого Героя, мукачівця Володимира Фраткіна (ВІДЕО)

ВАРТО ЗНАТИ: В Україні вже проходять контрнаступальні дії – Президент Зеленський

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version