Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

В Україні вже проходять контрнаступальні дії – Президент Зеленський

В Україні наразі відбуваються контрнаступальні та оборонні дії. Щодо розвитку подій на полі бою –всі українські воєначальники налаштовані позитивно.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на спільній із прем’єром Канади Джастіном Трюдо пресконференції в Києві.

– Відповідні контрнаступальні й оборонні дії проходять в Україні. На якій стадії – я не буду говорити детально. І вважаю, що ми все це обов’язково будемо відчувати, – наголосив Зеленський.

Президент поінформував, що щодня спілкується з українськими командирами щодо різних напрямків фронту. І всі вони позитивно налаштовані з приводу очікуваного контрнаступу української армії.

– РФ відчуває, що їм недовго залишилося, на мою думку… Я щодня на зв’язку з нашими командувачами різних напрямків – Сирським, Тарнавським, Москальовим, Наєвим, Залужним. Усі зараз налаштовані позитивно. Так Путіну і передайте, – заявив глава держави.

Зеленський закликав українців довіряти нашим військовим щодо подій на фронті, а не сумнівним Telegram-каналам чи заявам Кремля.

Варто також зазначити, що за даними аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), українські військові продовжують контрнаступальні операції щонайменше на чотирьох ділянках фронту.

Зокрема, на Бахмутському напрямку українським підрозділам вдалося просунутися на деяких ділянках на відстань до 1,4 км протягом останньої доби.

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Чергова похоронка сколихнула Мукачево: у неділю поховають ще одного молодого Героя-захисника (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “В Закарпатті інакші закони”: водій чернівецького автобуса оскандалився в Ужгороді та Мукачеві й довів до сліз дівчину з Маріуполя (ВІДЕО, ФОТО)

ВАРТО ЗНАТИ: В дії зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version