Site icon НАША СПРАВА – www.cosanostra.in.ua

Арештовані автівки на понад $1 млн родичів Медведчука і не тільки передано для ЗСУ (ВІДЕО, ФОТО)

ДБР передало Збройним Силас України арештовані авто родичів держзрадника Медведчука та Козака вартістю понад $1 млн.

Йдеться про  12 вантажівок, автокран, мікроавтобус, фургон і два позашляховики. Їхня вартість становить $1,1 млн.

Працівники Державного бюро розслідувань передали на потреби однієї з бригад Збройних сил України 17 автомобілів, арештованих у родичів Віктора Медведчука та Тараса Козака. 

– Ці транспортні засоби належали підприємству родичів Медведчука та Козака, причетних до фінансування збройної агресії Росії проти України. Вони також є суб’єктами кримінального провадження щодо незаконного видобутку піску на двох кар’єрах у Львівські області, в межах якого у квітні 2022 року на автомобілі було накладено арешт, – йдеться у повідомленні. 

Як зазначається, за клопотанням ДБР у квітні минулого року на ці автомобілі було накладено арешт у межах розслідування кримінального провадження за підозрою у зловживанні владою та порушенні правил охорони або використання надр (ст. 364, ст. 240 КК України).

Нагадуємо, як повідомлялося раніше, Під час виконання бойових завдань на фронті загинув підполковник із Закарпаття (ФОТО)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті судитимуть експосадовця управління Держземагентства: відомо, що він накоїв

ВАРТО ЗНАТИ: Українці скуповують валюту: офіційний євро значно додав у ціні – відома ситуація на міжбанку, в обмінниках та готівковому ринку

Підтримайте «НАШУ СПРАВУ», приєднуйтесь до нас у мережі — читайте цікаві новини на FACEBOOK, в TELEGRAM та ІNSTAGRAM

Exit mobile version